czesc i czołem
o ile dobrze pamiętam, mieliśmy dostać uzupełnienie wykładów + dodatkowe materiały do zaliczenia..
.. jest ktoś może w posiadaniu tegoż cennego materiału ?
room wit u
Na materiały trzeba chyba cierpliwie poczekać, miała nam je wysłać na grupowy e-mail, ale jeszcze ich tam nie ma
A odnośnie godziny, to jest o 9.00, ale nie wiadomo gdzie, mamy sobie to sami sprawdzić, prawdopodobnie w auli A albo B, ja nie wiem, gdzie mam tego szukać na stronie, jeśli się dowiecie, to będę wdzięczna za info. ( Wolałaym uniknąć kolejnego, gorączkowego szukania sali )
Z tego co wiem to zaliczenie z technik ma być w poniedziałek nie o 9, ale między godziną 14.30 a 17.10. Będziemy to pisać w kilku turach. Słyszałem, że o 9 nie wszystkim grupom pasowało, dlatego jest później. Ale co do tej godziny, to trzeba sprawdzić, bo nie jestem na 100% pewny(informacja od osób z innych grup), nie chce wszystkich wprowadzać w błąd.
obiło mi się o uszy ze zaliczenie z technik zaczyna sie od 14, zostaniemy podzieleni na 3 grupy i my najprawdopodobniej będziemy pisali ok 15 ze względu na wykład z mikro
ps. wrzuciłem na maila grupowego notatki z technik, skan książki z której mają być pytania, skan innej książki i jakieś dodatkowe materiały..
Ostatnio edytowany przez kamillos (2008-01-27 15:59:27)
Użytkownik
haha powiedz mi bo od paru dni czekam z niecierpliwością..
;]
właśnie ja też dzwoniłam i się dowiedziałam i kazała mi babka przekazać staroście że jutro od 9 do 11 sa wpisy wiec musi przyjsc z indeksami. I dowiedzialam sie ze z naszej grupy tylko 2 osoby nie zaliczyly obie z nazwiskiem Kwaśny. Nie wiem kto to jest bo nie znam grupy ale wy pewnie bedziecie wiedziec.